Jong talent met een frisse blik en mateloze energie, met daarnaast bestaande ondernemers die soms zuchten onder de continue eis van vernieuwing. Het kan zomaar klikken tussen deze twee partijen tijdens de HBO Business Start-Ups bij Sligro Hilversum op 17 januari 2018.

Op initiatief van de Hilversumse student Joey Dik en Ondernemend Hilversum worden hbo-studenten en ondernemers op deze dag dichter bij elkaar gebracht. Het evenement wordt georganiseerd door
Joey Dik i.s.m. Ondernemend Hilversum als onderdeel van zijn opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement (ORM) aan de Hogeschool Utrecht. ‘In deze periode van de studie werken we keihard aan het ontwikkelen van een eigen bedrijf’, vertelt Joey gepassioneerd, ‘en de concepten zijn stuk voor stuk origineel en innovatief’. Voor het evenement HBO Business Start-Ups worden uiteindelijk drie Start-Ups gekozen die hun originele concepten met motivatie presenteren. Adviseur in persoonlijke en zakelijke groei, KOM-PAC B.V., begeleidt ook het proces.

Ondernemend Hilversum is een onontbeerlijke partner in de organisatie met een breed netwerk van ondernemers in het Gooi. Ondernemer Ramona Poort: ‘Al ruim 5 jaar creëren wij een maatschappelijk ondernemersplatvorm waar wij nieuw talent ondersteunen en ondernemers met elkaar verbinden.
Dat doen wij bijvoorbeeld jaarlijks met een prijsuitreiking aan de beste ondernemer van MBO College Hilversum, een groot succes’.

Heel sympathiek opent HBO Business Start-Ups het evenement met een warme maaltijd vanaf 17:30 uur bij hoofdsponsor Sligro Hilversum voor alle genodigden. Sponsors als de Rabobank, Stadfonds Hilversum, Hogeschool Utrecht en Finesse Incasso Services B.V. zijn aanwezig, als ook de lokale ondernemers die het evenement sponsoren.

Toe aan een nieuwe impuls? Een steentje bijdragen aan de jongeren, het ondernemersklimaat en de economie in het Gooi? Ondernemers kunnen zich aanmelden op mail@ondernemendhilversum.nl.

Programma
17:30 uur          Ontvangst genodigden met warme maaltijd
18:30 uur          Start presentaties
19:30 uur          Borrel

Locatie
Sligro Hilversum
Franciscusweg 291
1216 SL Hilversum