Welkom op Ondernemend Hilversum!

Wie is Ramona Poort en wat is haar ondernemersvisie?

In juli 2007 ben ik mijn eerste bedrijf begonnen op het Mediapark in Hilversum genaamd
Teletime Services B.V. en dat groeide uit in een succesvolle formule, namelijk dienstverlening op basis van flexibele behoefte in telefonische bereikbaarheid, secretariële ondersteuning en administratie. Medio 2011 zag ik een kans om de formule uit te breiden met FlexOffice Nederland B.V. Transparant zoeken, vinden en boeken op landelijk niveau naar kantoorruimte, flex- werkplekken en vergaderruimten met de dienstverlening was niet alleen innovatief maar sloot ook perfect aan op de behoeften van vele ondernemers (zie www.flexofficenederland.nl).

Mijn passie, “het pionieren en goede concepten uitwerken” verslonden door de dagelijkse druk in het managen van het personeel. In 2013 ben ik uit FlexOffice Nederland gestapt en heb ik de keuze gemaakt om het ondernemerschap op eigen wijze uit te voeren met een maatschappelijk doel, namelijk ROC Talenten en lokale ondernemers te helpen met het ondernemerschap. Jong en oud verbinden, zorgen voor kennisoverdracht en veel meer!

Met Ondernemend Hilversum wil ik voor Hilversum en omstreken een sterk maatschappelijk ondernemersplatvorm creëren met informatieve onderwerpen over lokale ondernemers en de MBO/HBO studenten promoten. Ik organiseer zelf ook enkele keren per jaar een Event en voer ik diverse interim werkzaamheden uit voor bedrijven in Sales & Organisatiemanagement.

Het verbinden van ondernemers, het helpen van jonge ondernemers en bedrijven ondersteunen met mijn eigen specialisme = Ondernemend Hilversum!

Hartelijke groeten,

Ramona Poort
Linkedin