MBO College Hilversum

Hoe stimuleer je jong talent in het ondernemerschap? Jongeren in het Gooi verdienen een kans op de huidige markt en om kennis te maken met ondernemers. Met goede begeleiding kunnen zij ambitie en competentie omzetten in een rendabele onderneming, die ook dient als oplossing voor werkeloosheid en leegstand in de regio. Ondernemend Hilversum biedt jongeren een podium. Voor iedereen die jonge starters een warm hart toedraagt, in een netwerk van de toekomst.

MBO College Hilversum biedt een podium voor talent. Wij leiden jongeren op en begeleiden ze in het ontdekken en vergroten van hun talenten. Zo zetten wij onze studenten in hun kracht. Als je in je kracht kan werken, geeft dat energie en plezier. Het project van Ondernemend Hilversum, ´wordt ROC ondernemer van het jaar´ ondersteunt onze visie dat onderwijs praktijkgericht moet zijn en dicht bij het daadwerkelijke werk moet staan. Maatschappelijke relevantie en contact met lokale ondernemers is daarbij voor ons van groot belang. Ondernemend Hilversum zorgt voor de springplank naar het bedrijfsleven voor onze studenten!

Routebeschrijving: ROC van Amsterdam / MBO College Hilversum

Auto
Navigatieadres: Arena 301, 1213 NW, Hilversum
Vanaf de A27 Utrecht Almere neemt u afslag 33 €˜Hilver­sum€™. Bij het eerste verkeerslicht gaat u rechtdoor. Bij het tweede verkeerslicht gaat u linksaf (Arenapark 1). Als u deze weg blijft volgen, ziet u ons gebouw vanzelf liggen. Parkeren is gratis, de parkeerplaats is echter vaak vol.

Vanaf de A2 Amsterdam Utrecht neemt u afrit 4 €˜Vinkeveen€™. Hierna volgt u de N201 richting Hilversum. Na ± 10 kilometer (gemeentegrens Hilversum) op de rotonde rechts aanhouden.

U blijft alsmaar rechtdoor de €œRing€ volgen. Na ± 4 km rijdt u onder een viaduct door. Bij de tweede stoplichten na het viaduct slaat u linksaf. Bij de volgende stoplichten weer linksaf ( Arenapark 1). Als u deze weg blijft volgen, ziet u ons gebouw vanzelf liggen. Parkeren is gratis, de parkeerplaats is echter vaak vol.

Openbaar vervoer
Ons gebouw ligt naast het Station Hilversum Sportpark en is zeer goed per bus en trein bereikbaar.

Voor de meest actuele reisinformatie verwijzen wij u naar www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.connexxion.nl