Vuurwerkspecialist Gert van Baren

Al vele jaren weten de vuurwerkliefhebbers in ’t Gooi Vuurwerkspecialist Van Baren te vinden voor schitterende en betaalbare vuurwerkpakketten. Achter de Kruidvat op de Nootweg 55 in Loosdrecht wordt jaarlijks zijn beveiligde bunker geopend om iedere vuurwerkliefhebber van dienst te zijn!

Veiligheid staat bij van vuurwerkspecialist Van Baren voorop; bij iedere bestelling ontvangt de klant een veiligheidsbril en een aansteeklint.

Om u een impressie te geven van de effecten van het vuurwerk staat bij elk artikel een intensiteitsmetertje. Met deze meter ziet u in welke mate een product knal- of siereffecten bevat.

In onze webshop loosdrecht.bestelvuurwerk.nl staan de beste vuurwerkproducten van PRO-LINE, ASIAN, BUDGET & EXCELLENT. Vuurpijlen knallers, rollen pakketten, cakes, flowerbeds, knalvuurwerk en siervuurwerk alles heeft vuurwerkspecialist Van Baren in het assortiment.
Bij een online bestelling krijgt u een gratis vuurwerkbril, veel korting en gratis vuurwerk!

EXTRA: Bestelt u voor 24 december aan vuurwerk dan ontvangt u de extra bliksemkorting!

Afhalen van bestellingen geschiedt uitsluitend volgens plaatselijke politievorderingen tijdens de verkoopdagen op 28, 29, 30 december.

Wilt u liever zelf uw vuurwerk in de winkel uitkiezen? De losse verkoopdagen zijn op;
28 december 09:00 – 18:00 uur
29 december 09:00 – 18:00 uur
30 december 09:00 – 19:00 uur

Wij wensen u alvast een hele fijne feestdagen en een gezond 2018!

Met vriendelijke groet,
Gert van Baren

Vuurwerkspecialist Van Baren
Nootweg 55
Loosdrecht (achter het Kruidvat)
tel.: 06-51490549