Hallo (aanstaande) klant,

Ik zal me even aan u voorstellen. Ik ben Menno Gielen, beter bekend als (A-AAD) eigenaar van A-AAD Witgoed Service. Ik ben geboren in Hilversum.
Mijn hobby’s zijn, duiken, kickboksen en hobbyen in mijn werkplaats.

Voor en tijdens mijn studie ben ik in de leer geweest bij mijn oom die ook een witgoedreparatie bedrijf heeft. Hij heeft mij het vak echt geleerd en zijn passie aan mij overgebracht. Daarna ben ik werkzaam geweest als allround servicemonteur bij diverse merken en heb ik ook een uitstapje gemaakt naar de media, waar ik werkte bij Ivo Niehe Producties.

Maar de passie en drive om witgoed te repareren bij bedrijven en particulieren was te groot en daarom nam ik de stap om voor mezelf te beginnen met A-AAD Witgoed Service.
En tot op de dag van vandaag doe ik dat met heel veel plezier. Door mijn ervaring als fabrieksservicemonteur ben ik gespecialiseerd in het repareren van witgoed van alle A-merken, zoals onder andere Bosch, Siemens, Bauknecht, Whirlpool, Asko, Indesit, Smeg, Miele, AEG, Electrolux en Zanussi. Ik werk voor particulieren, bedrijven en zorginstellingen.

Dat andere servicepartners voorrijkosten berekenen van gemiddeld €100,- en lange wachttijden hebben, is mij een doorn in het oog en mede daarom ben ik A-AAD Witgoed Service begonnen.

Wij berekenen geen voorrijkosten en omdat wij opereren in een relatief kleine regio zijn we snel ter plaatse en is repareren zeer rendabel.
Wij zijn reparateur voor uw wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en fornuis en wij repareren die machines gewoon bij u thuis.
Wij zijn geautoriseerd servicepartner en door producttrainingen altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. En bij aanschaf van nieuwe apparatuur geven wij u goed en gedegen aankoopadvies.

Heeft u meer vragen over wie ik ben? Bel mij gewoon op! Of kijk op www.a-aad.nl