Bart Landman – Art director, designer, fotograaf en creatief partner bij HSTotaal Communicatie & Design

Bart Landman werkt aan creatieve communicatie, samen met Joost Klinkenberg, zijn zakelijk partner bij HSTotaal Communicatie & Design. Voor bedrijven, instellingen en de overheid. We werken altijd aan communicatie tussen en voor mensen. Creaties waardoor ideeën worden gehoord en gezien, en enthousiaste verhalen worden verbeeld.

“Met mijn creaties help ik mijn klanten hun trots uit te dragen, hun vakmanschap te tonen en hun plezier in beeld te brengen.” Veel mensen die ik tegenkom hoor ik enthousiaste verhalen vertellen, ze hebben plannen, ambities of willen een bedrijf starten. Of ze hebben al heel lang een kleiner of groter bedrijf. Maar ze zijn een beetje vergeten hoe sterk die aanstekelijke verhalen werken bij de presentatie en in de communicatie van hun bedrijf. En bij het werven van klanten, bijvoorbeeld.

 “Heb je een goed verhaal, durf dat dan ook te vertellen: helder, positief en toekomstgericht.” We leven in een wereld vol prikkels en signalen, die gaan de hele dag door. Dan helpen Joost en ik bedrijven daarin positief op te vallen. Dat kan heel goed! We gaan dan samen op zoek naar het positieve onderscheid dat in elk verhaal en in elk bedrijf is te vinden.

 “Echt effectief communiceren doe je door consequent te zijn en eenduidig.” Vertrouwen en geloofwaardigheid, daar gaat het om in communicatie. En dat bereik je door heel zorgvuldig om te gaan met een opvallend logo, een mooie huisstijl, een sterk verhaal en prettig leesbare en goed verzorgde communicatiemiddelen. En die ontwerp je niet zomaar, dat is vakwerk!

 “We kijken liever naar mooie dingen dan naar lelijke.” Zeg nou zelf, zo werkt het toch? Middelmaat helpt je echt niet verder! Je surft op het internet en in een fractie van tijd besluit je weg te klikken of te blijven. Dan zijn niet alleen vindbaarheid en techniek belangrijk, maar zeker ook goede foto’s en teksten, en vooral een mooi onderscheidend design!

 “Maar uiteindelijk gaat het er om dat mensen in beweging komen!” Ik kan het de hele dag met Joost over mooi en lelijk hebben, maar uiteindelijk gaat het om het resultaat. Weten klanten je goed te vinden? Begrijpen klanten wat je te bieden hebt? Kunnen klanten betere keuzes maken? En komen ze in beweging?

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Graag kom naar je toe voor een kennismaking en een goed gesprek. Ik woon en werk in Hilversum en houd ook kantoor in Haarlem. Graag kom ik naar je toe. Bel me voor een afspraak: 06 20 61 68 32, of stuur me een mailtje: bart@hstotaal.nl. Maar je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website: www.hstotaal.nl.

HSTotaal Communicatie & Design
www.hstotaal.nl
Bart Landman, art director, designer en fotograaf
bart@hstotaal.nl, 06 20 61 68 32
Joost Klinkenberg, adviseur communicatie & design
joost@hstotaal.nl, 06 20 13 16 28