Vestigingsdirecteur Jan-Dam Stoon van de Sligro Hilversum

Al bijna twee jaar is Jan-Dam Stoon het gezicht van de Sligro in Hilversum. Met veel plezier verzorgt hij het volledige management. Zijn kracht is dichtbij de klant staan, zijn openheid en samen met het fantastisch team elke dag zorgen voor de perfecte service. Wist u dat de Sligro Hilversum ook werkfruit aan biedt? In 5 varianten voor ieder bedrijf een gezonde snack voor hun personeel!

Sligro is een groothandel in food (vers en lang houdbaar) en non food artikelen voor (horeca) ondernemers die ingeschreven zijn bij de KvK. Sligro Hilversum wil graag de partner zijn van onze klanten en waar nodig hen van advies voorzien en niet alleen de groothandel zijn waar men zakelijk inkoopt.

Wij zijn er voor alle soorten ondernemers en hebben voor bijna alle food vraagstukken een oplossing. De vakkundige Sligro medewerkers heten u van harte welkom.

Het is allemaal begonnen toen Abel Slippens in 1935 een groothandel begon in margarine, vetten en oliën.
Deze groothandel kreeg een steeds breder assortiment en in 1960 was de eerste horeca groothandel een feit. Het aantal vestigingen breidde zich langzaam uit en in 1987 kwam de bekende vers afdeling in de Sligro Groothandel. De organisatie groeide door en ging in 1989 naar de beurs.

In 2002 werd de EMTé supermarkt keten een onderdeel van Sligro Food Group.
De laatste jaren is Sligro ook bezig om voet aan de grond te krijgen in België door o.a. het inlijven van ISPC België en de aanstaande bouw van 2 Sligro Zelfbedienings vestigingen in Antwerpen en Brugge. Met 50 zelfbediening vestigingen (zoals in Hilversum) en 9 bezorg centra is Sligro marktleider in Nederland.

Elke dag verse groenten en fruit op het werk
Wil je je personeel een verantwoord alternatief voor suiker- en vetrijke tussendoortjes bieden? Kies voor Werkfruit! Werkfruit van FRSH Matters brengt lekkere en gezonde tussendoortjes op het werk binnen handbereik.

Voor elk bedrijf een passende box
Werkfruit is verkrijgbaar in 5 verschillende varianten met vers fruit en verse snackgroenten. Hoe groot of klein je locatie ook is, er is altijd een geschikte box.

Vandaag besteld, morgen bezorgd
Werkfruit is exclusief verkrijgbaar via de bezorgservice en de AGF-afdelingen van Sligro. Je zit niet vast aan een abonnement. Je bestelt dus wanneer het jou uitkomt en bepaalt helemaal zelf hoe vaak.

Bestel je via de bezorgservice, dan geldt: vandaag vóór 12 uur besteld, is morgen bezorgd. Als je vóór 12 uur bestelt op de AGF-afdeling van een Sligro-vestiging, dan kun je bestelling ook de dag erna ophalen.

Met Vriendelijke groet,

Jan-Dam Stoon
Vestigingsdirecteur
Sligro Hilversum
T 035 6237100 / 06-50240908
F 035 6243896
E Hilversum.management@sligro.nl
I www.sligro.nl