Sushi Time Hilversum

Sushi Time Hilversum is  1 juni 2016 in Hilversum gekomen op de Havenstraat.

Sander Regter  werkt hier hard samen met zijn team om niet alleen hun klanten in Hilversum te voorzien van een mooie en lekkere sushi, maar  tot in de wijde omtrek wordt de sushi gebracht.

Sushi Time Hilversum heeft een kwalitatief hoogstaand product , waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat.  1 juni 2017 is er een nieuw menu gekomen met specials zoals de Surf & Turf rol, Volcanorol en is het assortiment ook nog eens uitgebreid met pokebowls.

Sander Regter: “Ik ben ontzettend blij om dit keer ondernemer van de maand te zijn, maar heel eerlijk, zonder het team zouden wij niet zo ver gekomen zijn. Er werken in totaal 12 mensen bij mij met een leeftijd van 15 to 22 jaar oud. En naast dat het hard werken is, hebben wij een heleboel lol en ontzettend veel plezier erin. Ik denk dat dit wel te zien is aan onze producten.”

Speciaal voor deze maand hebben wij een Aktiecode gemaakt, ”CLASSIC” waarbij 15% korting wordt gegeven op onze Classicbox! In plaats van €62,- wordt deze box’,(gevuld met 56 stuks sushi) €52,70 via SushiTime.nl

U bent altijd van harte welkom in onze winkel op de Havenstraat 14A
Ook met speciale wensen, diëten en allergieën kunnen wij rekening houden, mits op tijd aangegeven, bellen kan natuurlijk ook op ons nummer 035 6312017.