Sabine van Winsen is de drijvende kracht achter full service mediabedrijf De Grafische Keuken. Zij werkt voor uitgeverijen en andere opdrachtgevers met een vast team Zelfstandig Professionals.

Smaken verschillen…
Of het nu een nieuwe huisstijl of een tekst betreft, interactieve pdfs, vlaggen, stempels, een brochure, de vormgeving van een tijdschrift of een omslag, de vertaling en opmaak van een boek, fotografie, illustraties of drukwerkbegeleiding: De Grafische Keuken verzorgt het.
Ik ben begonnen op 1 juni 1995 – naast een vaste baan – met S-PrePress, als productiebureau voor uitgevers. Op 1 april 2000 ben ik fulltime voor mezelf gaan werken. Toen er grote veranderingen kwamen in de uitgeverij wereld, was het tijd voor de volgende stap. De Grafische Keuken. Met Margie en Ed is het vaste team gevormd op 1 juni 2013. Op onze website staat geen portfolio. Dit is een bewuste keuze. Wij maken alles geheel op smaak voor iedereen, en smaken verschillen nogal… Wij maken liever een geheel vrijblijvende afspraak om de wensen te bespreken.

Wordt vervolgd…
Ik heb nog steeds nieuwe ideeën, zoals het concept Grijs Witte Muisjes. Grijs Witte Muisjes staat voor producten die bij rouwverwerking, naast het verlies en verdriet, ook de glimlach, de humor en warmte van de overledene respectvol in herinnering brengen. Hier ben ik nog druk mee bezig, wordt vervolgd…


24/7
Opdrachtgevers kunnen in overleg 24/7 terecht bij De Grafische Keuken. Niet alleen op werkdagen van negen tot vijf, maar ook ‘s avonds en in het weekend blijven we aan de slag als het nodig is.’ Creativiteit, flexibiliteit, kwaliteit, tempo en korte lijnen zijn woorden die passen bij De Grafische Keuken.

Meer informatie:
De Grafische Keuken
Sabine van Winsen
Coehoornstraat 23
1222 RR Hilversum
tel. 06 42 16 38 39
info@degrafischekeuken.nl
www.degrafischekeuken.nl