Massage & Coaching

Partners Monique Koopman en Hans de Bruin hebben, naast hun eigen onderneming, een uniek gezamenlijk aanbod Massage & Coaching ontwikkeld.
Het aanbod bestaat uit een combinatie van NLP Coaching en Integratieve Massage. Het is een beproefde, succesvolle en hele plezierige manier om zowel je geest als je lichaam die aandacht te geven die nodig is om (weer) de beste versie van jezelf te worden. Het lichaam is ons allerbelangrijkste feedback- instrument. Het lichaam kan ons laten zien welke leef-, denkmethoden wel en niet goed voor ons werken. Door deze eventuele feedback van het lichaam middels massage te betrekken bij de coaching wordt deze completer en krachtiger. Ons lichaam is het instrument dat zichzelf kan vervormen om uitdrukking te geven aan de energiepatronen die ons bewegen. Door met behulp van massage en coaching naar ons lichaam te kijken komen we veel te weten over onze emotionele en mentale energiepatronen.

Spanning in het lichaam is namelijk vaak gekoppeld aan spanning in het denken. Met behulp van massage kunnen er krachtige effecten worden gerealiseerd: verlaging van bloeddruk, afvoer afvalstoffen, verhoging weerstand, verbetering humeur etc. Coaching ondersteunt in het vergroten van de interne focus en zelfvertrouwen en om vervolgens om zo optimaal mogelijk te presteren.

Monique Koopman/ R-E-D Executive Coaching & Interim management
Monique is gecertificeerd NLP Master Coach, Internationaal gecertificeerd Time Line Practioner, Hypnose Practioner en DiSC-trainer en heeft een driejarige Transactionele Analyse opleiding Persoonlijke Groei & Professionele Ontwikkeling afgerond. Vanuit deze combinatie van ervaringen als executive (o.a. Commercieel Directeur Perry Sport, Algemeen Directeur Promiss /Etam groep) aangevuld met diverse coach opleidingen is zij in staat op alle relevante momenten mensen vanuit, en op alle niveaus verder te brengen.
Vanuit haar commerciële carrière, inspireert ze vooral graag andere leidinggevenden om stappen te zetten om contact te maken met hun persoonlijke kracht en intuïtie. Hiermee krijgen leidinggevenden toegang tot het in zichzelf vinden van nieuwe wijsheid en groei en krijgen zij een antwoord op de vraag wat zij als leider dienen te veranderen om succesvol te kunnen opereren in deze tijden van verandering.

Met coaching doe Monique wat ze het liefste doet, een directe bijdrage leveren aan het proces van ontwikkeling en groei van mensen, en zo een indirecte bijdrage leveren aan het optimaliseren van organisaties. In de samenwerking met haar partner Hans is zij daar nu nog beter toe in staat.

Partner is Hans de Bruin/ Ritme van je lichaam
Na zijn carrière als kapper is Hans door eczeem aan zijn handen omgeschoold naar integratief masseur.
Hans: ‘Aanraken is een basisbehoefte’. Het biedt de weg naar lichamelijke en geestelijke ontspanning. Contact maken door middel van massage is voelen dat je een lichaam hebt, waar ook geblokkeerde gevoelens kunnen zitten. Door massage kunnen die weer vrijkomen. Massage is voor mij: in contact komen met je gevoel, je eigen bestaan en dat je er mag zijn. Vanuit een diepe bezieling en met een open hart ben ik dankbaar dat ik mijn handen op een helende manier mag aanbieden.’

Mocht je meer willen weten over dit aanbod neem dan gerust contact met ons op 06-13202322 of 06-28886074 of check onze websites: http://ritmevanjelichaam.com http://persoonlijkleiderschapcoaching.com
Praktijkadres: Curacaolaan 27 1213 VJ Hilversum