Beste ondernemer,

Wie wordt de nieuwe president van de Verenigde Staten?

Als ondernemer bent u hier vast erg benieuwd naar. Want wat betekent het als Donald Trump of Hillary Clinton een van de nieuwe wereldleiders wordt? Wat zijn dan de gevolgen voor de Nederlandse economie? Gaat u dat ook direct merken in uw eigen onderneming?unnamedAllemaal vragen die op dit moment kunnen leven bij ondernemers zoals u. Daarom hebben wij de bekende Amerika deskundige Willem Post uitgenodigd. Willem Post is onder andere bekend van actualiteitenprogramma’s op Radio en TV, zoals KRO’s Ontbijt TV en NCRV’s Netwerk en zijn artikelen in het Parool en het Financieel Dagblad. Naast deze Amerika deskundige is ook Rabobank econoom Hans Stegeman aanwezig. Beide experts geven hun prognoses over de presidentsverkiezingen en de gevolgen daarvan voor u als ondernemer.

Uiteraard bent u ook in de gelegenheid om met de deskundigen hierover van gedachten te wisselen en vragen te stellen. Deze interactie zal begeleid worden door de gastvrouw van deze avond: journaliste Annette van Trigt. Het belooft een boeiende en interactieve netwerkavond te worden.

Programma
19.30-20.00 uur Inloop
20.00-20.10 uur Opening directie Rabobank Gooi en Vechtstreek
20.10-20.15 uur Introductie Annette van Trigt
20.15-20.40 uur Willem Post over de Amerikaanse verkiezingen
20.40-21.00 uur Rabobank econoom Hans Stegeman over de impact van
de presidentskeuze op onze economie
21.00-21.30 uur Interactief gedeelte met de zaal
21.30-23.00 uur Afsluiting en borrel

Aanmelden
Wilt u het Rabobank Ondernemerscafé XXL bijwonen? Meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan via deze link. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Locatie en parkeren
Het Ondernemerscafé XXL vindt plaats in de Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum. Vanwege bouwwerkzaamheden kunt u beperkt parkeren op het marktplein. We adviseren u daarom om gebruik te maken van één van de nabijgelegen parkeergarages in het centrum van Hilversum.

Week van de Coöperatie
Het Rabobank Ondernemerscafé vindt elk kwartaal op een andere plek plaats in de Gooi en Vechtstreek. Omdat deze editie plaats vindt tijdens de Week van de Coöperatie, pakken we extra uit qua locatie en sprekers. Vandaar Rabobank Ondernemerscafé XXL.

Tijdens de Week van de Coöperatie leggen we relevante verbindingen tussen klant, bank en samenleving vanuit onze maatschappelijke rol. Deze week openen bijvoorbeeld meerdere musea hun deuren voor Rabobank leden en vindt de jaarlijkse cheque uitreiking plaats van het coöperatiefonds. Benieuwd wat we nog meer doen tijdens de Week van de Coöperatie? Klik hier voor meer informatie.

Ik ontmoet u graag op 31 oktober in de Vorstin.

Met ondernemende groet,

Quido Schaafsma
Manager MKB