Honden uitlaatservice Snuiten naar Buiten

Mijn naam is Marleen van Roomen,  ik ben 24 jaar oud. Ik ben opgeleid als allround kapster Ruim 5 jaar heb ik in een kapsalon gestaan. Ongeveer 2 jaar geleden heb ik mezelf de vraag gesteld of ik als kapster verder wilde gaan,  ik kwam er achter dat mijn passie toch bij honden ligt, en niet als kapster. Als gevolg hiervan ben ik in oktober 2016 een eigen bedrijf gestart honden uitlaatservice “Snuiten naar Buiten”. Naast de uitlaatservice verzorg ik dagopvang voor honden en heb ik een nachtopvang.

Wat ik doe?
8 uur s ’morgens stap ik in de auto om de honden op te halen die worden opgevangen of uit gelaten. We rijden gelijk door naar bos en hei waar de honden veilig los mogen. Een uur lang kunnen de honden lekker spelen en uitrazen! Uitgespeelt en tevreden breng ik de uitlaathonden naar huis en gaan de opvang honden met mij naar honden opvang. Daar verzorg ik ze met eten en drinken. Voor de 2e wandeling worden de honden tussen 12:00 uur en 13:00 uur opgehaald en gaan we weer lekker een uurtje uitrazen tussen bos en hei! Tussen 14:00 uur en 15:00 uur worden de uitlaathonden weer thuis gebracht. De dagopvang honden worden tussen 16:00 en 17:00 thuis gebracht. Van maandag t/m vrijdag staan wij voor u klaar.

Het is voor u als ondernemer ook mogelijk dat ik uw hond op het werk ophaal om uit te laten, zodat u gewoon door kan gaan met uw werk, maar toch gezellig uw hond de hele dag bij u heeft. Het is ook mogelijk om overleg, in het weekend uw hond uit te laten of opvang te reserveren.
Gaat u op vakantie? Bel mij en we gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Dus heeft u om wat voor reden dan ook geen tijd om uw hond uit te laten dan sta ik voor u en uw hond klaar!

Honden hebben veel energie ze willen spelen en rennen, daarin tegen zijn honden roedeldieren en willen met soortgenoten spelen. Dit is ook goed voor de socialisatie van uw hond.

Voordat uw hond mee gaat zal ik een intake gesprek met u afspreken en een vragenlijst met u doornemen.

De eerste wandeling is een proefwandeling en die is gratis! Bij deze wandeling ga ik kijken of de hond bij de groep past en of het goed gaat, zodat de hond in het vervolg gezellig mee kan zonder problemen!

Snuiten naar Buiten
Kometenstraat 37
1223 CG  Hilversum
Tel : +31-6-83595605
Email : info@snuitennaarbuiten.nl
www:snuitennaarbuiten.nl