Wildschut Maatwerk al bijna 10 jaar een begrip 

Bart Wildschut begon aan de Vaartweg in Hilversum met zijn inmiddels geliefde maatwerkwinkel. In de loop der tijd kwam het accent op (binnen)deuren en glas-in-lood te liggen. Als glazenier timmerde Bart Wildschut verder aan de weg. En niet alleen in Hilversum, het Gooi en wijde omgeving: Wildschut Maatwerk heeft opdrachten door heel het land.

Glas-in-lood anno nu
Bart Wildschut combineert als ondernemer het traditionele ambacht met top-marketing technieken en online innovaties. Daarmee bedient hij particulieren, aannemers, corporaties, instellingen en architecten in Nederland. Vanuit de winkel en online via verschillende websites, die continu worden uitgebouwd.

Snelheid en persoonlijk contact
Van architectonisch glas-in-lood tot landelijke panelen of klassieke projecten: alle stijlen voor het interieur zijn mogelijk met Wildschut Maatwerk. Het atelier ontwerpt, vervaardigt en plaatst ieder denkbaar meesterstuk. In enkel of zelfs in dubbelglas. Groot of klein, nieuw of als renovatie: elk maatwerk is een persoonlijke opdracht. Bart Wildschut: “Wij nemen de tijd voor het schets- en tekenwerk en nemen de mogelijkheden uitvoerig door. Dat is een verademing voor wie op zoek is naar een specifieke oplossing. Naast nieuwbouw voeren we ook uiteenlopend reparatiewerk uit. Ook de kleine schades nemen we graag op ons. In de winkel hebben we alle voorbeelden voorhanden en vertellen we uiteraard meer over het vervaardigen van glas-in-lood.”

Fysiek en online
De combinatie van winkel en web werkt sterk voor Wildschut Maatwerk. Er zijn veel clicks en online bestellingen. Maar, ook de traditionele naamsbekendheid en lokale zichtbaarheid is en blijft een groot goed voor de bekende Hilversumse ondernemersfamilie Wildschut. De winkel aan de Vaartweg springt eruit en de klassieke ‘Wildschut bakfiets’ is een lokale eyecatcher.

Bij Wildschut Maatwerk in Hilversum is er voor de deur parkeergelegenheid en verderop is er ook de parkeergarage Gooise Brink. De winkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag en zaterdag op afspraak. Bel 035 – 622 07 12.

Voor meer informatie: mail info@wildschutmaatwerk.nl of bezoek www.glasinloodhilversum.nl