Op 3 oktober 2013 organiseerde de gemeente Hilversum op initiatief van de SP en de PvdA in het Raadhuis voor ZZP’ers de bijeenkomst: Dit inititatief is een voorbeeld van de betrokkenheid die de Gemeente heeft ondernemers.

ZZP´er, haal meer uit ondernemerschap!

kennis, ondersteuning en inspiratie

Kleine ondernemers, ook wel ZZP’er, freelancer of zelfstandige genoemd, in het Gooi zijn in meer opzichten dynamisch te noemen en leveren een flinke bijdrage aan de bedrijvigheid in de regio.

Hoofdgast
Jacqueline Zuidweg, zakenvrouw van het jaar 2012, geeft haar visie op ondernemerschap.

Voor wie is de bijeenkomst?
Voor ZZP’ers is hier veel informatie te vinden. Vrijwel iedere vraag kan hier beantwoord worden. Tevens is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Er worden diverse interessante workshops gegeven waaraan u kunt deelnemen.

Workshops
1.€Hoe kom ik aan meer opdrachten€ door Martin van Limbeek van Jobo Training|Coaching.

2. ZZP’er in de zorgsector: van huishoudelijke hulp tot verpleegkundige zorg€, door Ria van Boven van de vereniging Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO).

3. “(Micro) Kredietmogelijkheden voor startende en kleine ondernemers”, door Milou Booms van Qredits, landelijke microfinanciering organisatie.

4. €œHoe kun je als ZZP’er profiteren van fiscale voordelen? Tips en trucs door Leo de Niet van de belastingdienst.

5. €œStart en doorstart met financiering uit de Bbz-regeling€, door Bote Klazes van Burea Zelfstandigen met een praktijkvoorbeeld.

6. “Inspiratiesessie voor de creatieve sector”: van cameraman tot game development.

Tijd
Donderdag 3 oktober van 19.00 uur inloop, start programma om 19.30 uur tot 22.00 uur

Locatie
Raadhuis Burgerzaal, Dudokpark 1, 1217 JE Hilversum

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar zzp@hilversum.nl. U wordt verzocht hierin uw voorkeur voor twee workshops aan te geven. Wees er snel bij, want er is plaats voor maximaal 150 deelnemers.

Deelname is gratis! Tevens gratis parkeren. Hiervoor kunt u vanaf 18.45 een parkeerkaart halen bij de receptie hoofdingang Dudokpark 1.