Kijk ook verder, wij helpen u graag op weg.

“meedenkend, samenwerkend en resultaatgericht”

Ramona kijkt verder

Wat doe je met een dijk aan ervaring en een waardevol netwerk? Hoe blijf je zakelijk in beweging? Wie zorgt voor oplossingen en resultaten? Ramona Poort is sinds 2007 ondernemend in ‘t Gooi en trots op Ondernemend Hilversum, waar zij jong en oud succesvol ondersteunt met het ondernemerschap.

Interim-opdrachten waar ook u Ramona Poort voor kunt inschakelen!

Ramona kan als geen ander een beleid helder formuleren. Met visie als startpunt, maar zonder omweg naar een operationele invulling krijgen bedrijven duidelijke opties om mee te werken. Met daadkracht.

Wat zou ik doen als het mijn bedrijf was? Dure plannen of antwoord op een paar essentiële vragen?
Ramona houdt het simpel en zorgt voor resultaten. Commercie? Een kwestie van ‘in je kracht staan’, alleen dan gaan deuren open die voor anderen gesloten blijven.

Geïnspireerd op de glorie van de gouden eeuw. Ondernemend en innovatief, onderzoekend en creatief. Met een maatschappelijke insteek bij lokale scholen in Hilversum en omstreken, waar Ramona een nieuw netwerk heeft ontwikkelt, Ondernemend Hilversum.

Transparant in prijs en daden, geen water bij de wijn. Toegankelijk en oprecht in een sfeer van aanpakken en persoonlijke samenwerking. En u weet haar te vinden.

Ondernemend Hilversum

Jan van der Heijdenstraat 192P
1221 EN Hilversum
Mobiel: 06-25023103