HBO Business Startups

Jong talent met een frisse blik en mateloze energie, met daarnaast bestaande ondernemers die soms zuchten onder de continue eis van vernieuwing. Het kan zomaar klikken tussen deze twee partijen tijdens de HBO Business Startups bij Sligro Hilversum op 17 januari 2018.

Op initiatief van de Hilversumse student Joey Dik en Ondernemend Hilversum worden hbo-studenten en ondernemers op deze dag dichter bij elkaar gebracht. Het evenement wordt georganiseerd door
Joey Dik i.s.m. Ondernemend Hilversum als onderdeel van zijn opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement (ORM) aan de Hogeschool Utrecht. ‘In deze periode van de studie werken we keihard aan het ontwikkelen van een eigen bedrijf’, vertelt Joey gepassioneerd, ‘en de concepten zijn stuk voor stuk origineel en innovatief’. Voor het evenement HBO Business Startups worden uiteindelijk drie Start-Ups gekozen die hun originele concepten met motivatie presenteren. Adviseur in persoonlijke en zakelijke groei, KOM-PAC B.V., begeleidt ook het proces.

Ondernemend Hilversum is een onontbeerlijke partner in de organisatie met een breed netwerk van ondernemers in het Gooi. Ondernemer Ramona Poort: ‘Al ruim 5 jaar creëren wij een maatschappelijk ondernemersplatvorm waar wij nieuw talent ondersteunen en ondernemers met elkaar verbinden.
Dat doen wij bijvoorbeeld jaarlijks met een prijsuitreiking aan de beste ondernemer van MBO College Hilversum, een groot succes’.

Heel sympathiek opent HBO Business Startups het evenement met een warme maaltijd
vanaf 17:30 uur bij hoofdsponsor Sligro Hilversum voor alle genodigden. Sponsors als de Rabobank, BV Hilversum, Hogeschool Utrecht en Finesse Incasso Services B.V. zijn aanwezig, als ook de lokale ondernemers die het evenement sponsoren.

Toe aan een nieuwe impuls? Een steentje bijdragen aan de jongeren, het ondernemersklimaat en de economie in het Gooi? Ondernemers kunnen zich aanmelden op mail@ondernemendhilversum.nl.

Ondernemend Hilversum

Jan van der Heijdenstraat 192P
1221 EN Hilversum
Mobiel: 06-25023103

Basisschool de Dubbeldekker Hilversum

Basisschool de Dubbeldekker Hilversum

Op 12 juni 2019 gaven Ramona Poort en Gert Nieuwkerk gastlessen aan groep 8 leerlingen van basisschool de Dubbeldekker. De leerlingen maakten kennis met het begrip Marketing. Ze leerde wat de kracht is van een sterk merk/logo en op welke manieren je reclame kunt maken...

Lees meer
Talentvolle ondernemers op het podium!

Talentvolle ondernemers op het podium!

Hoe stimuleer je jong talent in het ondernemerschap? Een uitdagende vraag in tijden waarin de economie weer aantrekt. Bij het MBO College Hilversum krijgen studenten een podium. Donderdag 9 juni presenteerden 4 MBO Talenten een spannende examenavond. Ze moesten hun...

Lees meer